.

.

New
MacBook Air 13" M1 A2337 2020 Toetsenbord

Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord

Laatste items in voorraad

Apple nodig?

Koop Apple compatibel met je Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord of Laten vervangen Bij Computersall.
€ 154,95
Inclusief belasting
Behuizing
Toetsenbord Kleur
Toetsenbordindeling
Behuizing Kleur
Aantal:

Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord defect?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord is gestopt met werken. Zo kan het zijn dat er vocht op het bord is gekomen waardoor er kortsluiting is ontstaan ​​en je de toetsen niet meer kunt gebruiken. Ook kan het zijn dat de verschillende knoppen loslaten en je tijdens het typen ineens een bepaalde letter op je vinger hebt. Deze kun je niet altijd zelf vervangen, waardoor het lastig is om die specifieke knop te blijven gebruiken. Er is ook het altijd aanwezige risico op een softwarefout waar u niets aan kunt doen. Zoals u kunt zien, kunnen er verschillende redenen zijn voor een storing. Met behulp van deze vervanging Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord u heeft uw laptop terug en uw laptop is snel weer als nieuw.


Apple compatibel o.a:

  Apple onderdeelnummers:

  Onderdeelnummer is een unieke alfanumerieke code die door een fabrikant aan een specifiek product of onderdeel wordt toegewezen. Controleer in deze lijst de nummers van het onderdeel dat u zoekt. Sommige producten hebben meer nummers.  Is Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord compatibel met mijn laptop?

  De beste manier om daar achter te komen is door het originele model te demonteren en ervoor te zorgen dat alle parameters compatibel zijn:


  1. We controleren of de toetsindeling identiek is (QWERTY, AZERTY, ...). Het is heel gebruikelijk om meerdere edities van hetzelfde model uit te geven, die verschillende toetsindelingen hebben.
  2. De tweede zijn haken: ze moeten zich in hetzelfde aantal en op dezelfde plaatsen bevinden. Wij raden u aan productfoto's om ons site te gebruiken.
  3. Het laatste en belangrijkste dat we moeten controleren, is de kabel waarmee we het toetsenbord op het moederbord aansluiten. Het moet dezelfde vorm hebben als het origineel, anders kunnen we het niet aansluiten. Bij toetsenborden met achtergrondverlichting zijn er twee kabels die afzonderlijk kunnen worden aangesloten.

  Verkopen Jullie losse toetsen?

  Wij verkopen geen losse toetsen, mocht een toets los of kapot is dan kan deze vervangen worden door de juiste toets en veren (niet makkelijk te vinden). Als de toets niet reageert of werkt, moet het hele toetsenbord worden vervangen.


  Is het moeilijk om een ​​laptoptoetsenbord te vervangen?

  In most modern laptops the keyboard is permanently attached to the top case. If the keyboard fails for any reason (liquid spill, bad key, accidental damage, etc…), it’s recommended to replace the whole top case unless you have a good experinace and make the defect keyboard loose from the case and place the new keyboard using a soldering iron.


  Kan ik een toetsenbord zonder verlichting (goedkoper) gebruiken in plaats van een toetsenbord met verlichting of vice versa?

  Ja, dat is mogelijk. Toetsenbord met verlichting heeft twee aansluitingen, één aansluiting voor het toetsenbord en één aansluiting voor verlichting. Als u het toetsenbord van uw laptop wilt upgraden (zonder naar met), moet het moederbord van uw laptop een verlichtingsconnector (BK) hebben.  Wat is het verschil tussen een ingebouwd en opbouw laptoptoetsenbord?

  De opbouw toetsenborden die vanaf de bovenkant van de toetsenboordbehuizing worden gemonteerd en er eenvoudig af te klikken zijn, soms zit deze nog met een paar schroeven vanaf de onderkant vast. Ze zijn gemakkelijk te vervangen. De ingebouwde toetsenborden zijn vastgeklonken aan de toetsenboordbehuizing en zijn niet verwijderbaar. Om het oude toetsenbord te verwijderen, moet je in principe alle klinknagels en de nieuwe montage breken met een soldeerbout (het kopen van een de behuizing incl toetsenbord wordt aanbevolen).


  Is het ingebouwde toetsenbord met schroeven aan de bovenbehuizing bevestigd?

  De meeste laptops met een aparte GPU en geen APU-laptop hebben twee ventilatoren, elk onderdeel (CPU en GPU) heeft meestal zijn eigen speciale koelsysteem. Dit betekent dat de CPU-ventilator meestal is ontworpen om specifiek de CPU te koelen, en de GPU-ventilator is ontworpen om specifiek de GPU te koelen. Over het algemeen zijn ze niet hetzelfde, dit komt omdat laptopventilatoren vaak zijn ontworpen om aan specifieke afmetingen te voldoen.


  Apple laten vervangen

  Je kun je Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord laat het door ons repareren, voor reparatie van uw Apple MacBook Air 13" A2337 M1 2020 Toetsenbord door een ervaren reparateur tegen een lage prijs.
  Reparatie Offerte

  close

  Reparatie Offerte

   

  KEY128
  3 Items

  Datasheet

  Categorie
  toetsenborden
  Toepassing
  Laptop
  Compatibiliteit
  Geschikt voor merk Apple
  Garantie
  6 maanden

  Specifieke referenties

  MPN
  A2337
  Nieuw

  No customer reviews for the moment.

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.