.

Over computers.nl

Computersall is de webwinkel met het uitgebreide assortiment  voor laptops . Hierbij kun je denken aan Schermen, Toetsenborden, Power jacks, Lcd kabels, Cpu koeler en meer .Daarnaast hebben we nog een uitgebreide reparatieservice voor snelle vakkundige reparatie van uw laptop, Desktop, Tablet, Smartphone, Playstation en Xbox.

Gebruiksvriendelijk met korte levertijden

Door aan te geven voor welk model  u product zoekt of door direct op productcode te zoeken kom je altijd overzichtelijk en snel bij je product uit. Staat het er niet bij? Neem dan even contact op, onze inkopers zullen hun best doen om dit product toch voor je te vinden.

Wij leveren snel, bestel je voor 16:00 uur dan is het product de volgende dag bij jouw. We leveren snel, omdat we bijna alles op voorraad hebben. Kun je echt niet wachten? Dan kun je langskomen bij ons in krommenie of kunnen we een expres levering verzorgen.

Veilig, vertrouwd, snelle levering en uitstekende service

Computersall hecht veel waarde aan de veiligheid en tevreden klanten.  alle betalingen gaan via beveiligde SSL verbindingen. Computersall is gebouwd op de behoeftes en wensen van consumenten. Kom je er via de website niet helemaal uit, dan hebben we een deskundig team voor je klaar staan, dat je graag verder helpt. Ben je een reseller of bedrijf? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling via klantenservice@computersall.nl, wij doen je dan een aantrekkelijk aanbod.

Kantoor en distributiecentrum te Amsterdam

Computersall is gevestigd in Amsterdam. Wij hebben hier ons kantoor, een distributiecentrum en de servicebalie. Hier kun je terecht voor al je vragen en reparaties voor uw laptop

Bedrijfsgegevens


WS Reparatie
Duinluststraat 3, 1024 VH Amsterdam, Nederland
KVK: 85355313
BTW:NL004085728B57