.

 

Verzenden & retourneren

Levering
Alle producten worden binnen 2 werkdagen verzonden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Tarieven
De prijzen in onze winkel zijn incl. 21%BTW. Het totale aankoopbedrag ( inclusief BTW en eventuele verzendkosten ) worden altijd getoond voor het afronden van de bestelling.

Annuleren
Standaard-bestellingen gedaan via de webwinkel kunnen, zonder opgaaf van reden en mits niet verzonden, binnen 14 dagen kosteloos geannuleerd worden. (standaard-bestellingen: zie algemene voorwaarden).

Retourneren
Standaard-bestellingen gedaan via onze webwinkel mogen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Het aankoopbedrag wordt 8 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen (mits in onbeschadigde, originele verpakking en voldoende gefrankeerd verzonden) teruggestort op uw rekening. Dit geldt alleen voor de standaard impulsaankopen. (standaard-bestellingen: zie algemene voorwaarden).

Computersall.nl
Duinluststraat 3
1024 VH Amsterdam
Nederland

Beschadigd product ontvangt

Alle schades dienen binnen 3 werkdagen na de dag van bezorging te worden gemeld

Wij verzoeken u zoveel mogelijk details over de beschadiging te vermelden:

  • Is de beschadiging van het product al zichtbaar voor- of na opening?
  • Was de doos/verpakking beschadigd?
  • Graag verzoeken wij u ons enige foto´s (5 foto’s) toe sturen van de schade en de verpakking . (1 foto van de buitenverpakking van de zending met het verzendlabel zichtbaar. 1 foto van de binnenverpakking, waarbij de inhoud en het beschermingsmateriaal in het pakket duidelijk zichtbaar zijn 3 foto’s van de artikelen. Dit betekent 1 foto van alle artikelen samen en 2 detailfoto''s)

Hoe stuur ik een Artikel retour ?

Informatie over bestellingen
Wij houden u (via e-mail) op de hoogte over de status van uw bestelling. Daarnaast kunt u indien gewenst de voortgang van de verwerking van uw bestelling online volgen.