.

Malware en virusinfectie problemen?

Je wilt natuurlijk goed beschermd zijn tegen de gevaren op internet. als je een van de vele gebruikers bent van het Windows besturingssysteem. Malware, botnets, keyloggers en virussen zijn een dagelijkse hinder en een constante bedreiging.Een virusscanner is dan een goede stap richting veilig gebruik

Voor een Windows-computer heb je altijd een goede virusscanner nodig.Voor Apple-apparaten is het (nog) niet noodzakelijk om een virusscanner te installeren.

Een goede virusscanner, herkent uiteraard zoveel mogelijk virussen en andere malware. Maar hoe zit dat dan met het verwijderen van een eventueel gevonden virus?

dat een virus wel herkend wordt, maar dat de software niet in staat blijkt om het virus of de malware ook daadwerkelijk volledig te verwijderen

Want u mag terecht van antivirusprogrammatuur verwachten dat het niet alleen virussen herkent, maar deze tevens voor u verwijdert.

Is Windows Defender voldoende?

Voor gebruikers van Windows stelde Microsoft eerder het gratis antivirusprogramma Microsoft Security Essentials ter beschikking. In Windows 8,8.1 en 10 is antivirus onder de naam Windows Defender standaard onderdeel van Windows.

De ingebouwde virusscanner van Windows 10 is niet nieuw, ook Windows 8 en 8.1 waren al voorzien van Windows Defender als standaard bescherming. Het installeren van alternatieve antivirus-software was volgens Microsoft niet meer een noodzakelijk iets. Helaas wezen diverse testresultaten de laatste jaren uit dat de virusbescherming van Microsoft onvoldoende was.

Windows Defender blijkt namelijk wat moeite te hebben met het herkennen van de allernieuwste virussen. Maar zodra een virus ouder is dan 4 weken, en een serieuze bedreiging vormt, dan wordt ook dat virus feilloos door Windows Defender herkent

Elke computer met Windows is zonder antivirus-software onveilig. Met de ingebouwde virusscanner van Windows 10 zorgt Microsoft er in ieder geval voor dat er een basisbescherming actief is. Toch is het beter om te kijken naar een alternatief of een alles-in-1 pakket voor een optimale bescherming.

Wanneer u een ander antivirusprogramma op uw Windows 10 computer wilt installeren, dan hoeft u daarvoor overigens Windows Defender niet eerst te verwijderen. Windows Defender schakelt zichzelf namelijk automatisch uit, zodra er andere antivirus software geïnstalleerd wordt.

Gratis antivirusprogramma''s?

Er zijn best gratis antivirusprogramma''s te downloaden die uw pc heel redelijk beschermen. Maar als uw computer per ongeluk toch een keer besmet raakt met een virus komt de probleem.Want het zijn vooral de gratis virusscanners waarbij het nogal eens ontbreekt aan een gebruikersvriendelijke manier om een ontdekt virus te verwijderen.

Er wordt dan wel netjes gemeld dat er een virus is gevonden maar de gebruiker eigenlijk niet eens goed weet of het virus nu alleen gedetecteerd is of ook verwijderd is.

Het enige merkbare verschil tussen gratis en betaalde producten was omtrent de detectie van enkele zeer nieuwe bedreigingen, zoals een website die propvol was met kersverse malware. Door hun uitgebreidere monitoren van het systeemgedrag, hebben betaalde producten meer kansen om de allernieuwste bedreigingen te blokkeren en kunnen de gebruiker waarschuwen over andere mogelijke gevaren.

Over het algemeen heb je, bij gratis programma’s, geen telefonische ondersteuning van de leverancier. bieden gratis programma’s ook geen ouderlijk toezicht, een functie die kinderen weg kan houden van ongepaste websites of ze waarschuwen over cyberstalking (bedreigd en lastiggevallen worden) en pesten

Vaak bevatten gratis programma’s ook advertenties. Soms is dit te verwaarlozen, maar in de meeste gevallen heb je onophoudelijke, opdringerige pop up berichten die proberen je te laten upgraden naar een betaalde versie en dit kan heel storend zijn

betaalde antivirussoftware hebben extra functies die je ter beschikking hebt wanneer je per jaar betaalt voor de softwarelicentie. Je krijgt dan niet alleen het ouderlijk toezicht , maar ook uitgebreidere firewalls om indringing te voorkomen en scan functies voor prestaties en conflicten in je Windows pc. Betaalde software controleert ook op verdacht gedrag zoals, bijvoorbeeld, een programma die tegen je zin toegang probeert te krijgen tot je bestanden.

Bovendien de meeste gratis programma’s niet in staat zijn om de legitimiteit van websites te beoordelen of je te waarschuwen tegen de allernieuwste phishing gevaren.

We leveren en installeren meeste bekende antivirus Bitdefender ,BullGuard ,Norton ,McAfee ,Panda ,Kaspersky ,AVG ,avast! Avira Antivirus

Onze beste bescherming aanbevolen voor je PC of Mac Norton levert uitgebreide bescherming tegen online bedreigingen om je computer en financiële data te beveiligen tegen cybercriminaliteit.

Het installeren van Norton Internet Security Kost 30,00€ (prijs incl 1 jaar bescherming + installatie) , we leveren ook de andere Antivirus Software.