.

.

New Sale
MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator

MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator BS5005HS-U3I

Laatste items in voorraad

MSI Laptop ventilator nodig?

Koop MSI Laptop ventilator compatibel met je MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator BS5005HS-U3I of Laten vervangen Bij Computersall.
€ 29,95
Inclusief belasting
Ventilator type
Aantal PINS
Incl. heatsink
Ampère
Uitgangsvoltage
Aantal:

MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator BS5005HS-U3I warm of steeds meer lawaai makend?

MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator BS5005HS-U3I De koeler heeft waarschijnlijk last van stofophoping of een andere vorm van slijtage of schade. Met behulp van deze vervanging MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator BS5005HS-U3I Zo heeft u een goed gekoelde laptop terug en is uw laptop snel weer als nieuw.


MSI Laptop ventilator compatibel o.a:

MSI Laptop ventilator onderdeelnummers:

Onderdeelnummer is een unieke alfanumerieke code die door een fabrikant aan een specifiek product of onderdeel wordt toegewezen. Controleer in deze lijst de nummers van het onderdeel dat u zoekt. Sommige producten hebben meer nummers.Kan ik mijn laptop gebruiken als de ventilator kapot is?

Een defecte of kapotte laptop koelventilator kan ervoor zorgen dat uw laptop oververhit raakt, wat tot allerlei dure problemen kan leiden. Langdurige oververhitting kan componenten zoals de CPU, videokaart en zelfs het moederbord beschadigen. Als u een laptop gebruikt met een kapotte ventilator, kunt u een dure reparatie ondergaan waarbij alle beschadigde onderdelen moeten worden vervangen.


Is het moeilijk om een ​​laptopventilator te vervangen?

Het vervangen van de ventilator is niet moeilijk voor een gebruiker die gewend is de laptop open te maken. Voor beginners is dit echter geen gemakkelijke taak. Dit zijn de meeste stappen:


  1. Open de onderkant van de laptop behuizing zonder deze te beschadigen. Draai eenvoudigweg alle schroeven los en maak de onderkant van de behuizing voorzichtig los.
  2. Koppel de accukabel los. Elke keer dat u in de laptop werkt, koppelt of verwijdert u de batterij (indien verwijderbaar).
  3. Zoek de ventilatorkabel en koppel deze los. Soms zitten er andere kabels of koelleidingen in de weg. Verwijder ze voorzichtig als ze in de weg zitten. Voor beginners raad ik aan om een ​​video te maken terwijl je werkt, omdat je hem later weer in elkaar moet zetten.
  4. Verwijder de ventilator, vervang de nieuwe ventilator en sluit de ventilatorkabel aan.
  5. Monteer alles wat u van boven de ventilator en de kabel hebt verwijderd opnieuw.
  6. Opnieuw aan of plaats de verwijderbare batterij.
  7. Sluit het onderste deksel, maar schroef het nog niet vast. Zet de laptop aan om te zien of de ventilator draait. Mogelijk moet u enkele apps uitvoeren om de processor op te warmen en de ventilator in te schakelen.
  8. Is het moeilijk om een ​​laptopventilator te vervangen?Als alles in orde is, zet u de laptop uit en draait u alle schroeven van de onderkant vast. Uw werk is klaar.

Moet de koelpasta van een laptop vervangen worden?

Het vervangen van de koelpasta elke 3 tot 5 jaar is een goede vuistregel, maar de levensduur van de koelpasta is niet alleen tijdsafhankelijk. De manier waarop u uw laptop gebruikt en de kwaliteit van de originele koelpasta hebben een grote invloed op de levensduur van de koelpasta. Intensieve taken kunnen de degradatie versnellen, en pasta van lagere kwaliteit kan vaker vervanging vereisen. Het is handig als je je laptop hebt opengeklapt en meteen de koelpasta vervangt.Een laptopventilator vervangen: zijn de spanning (V) en stroomsterkte (A) belangrijk?

De meeste laptopventilatoren zullen waarschijnlijk 12V of 5V zijn. Als uw laptopventilator 5 V en 1 A heeft en u koopt een ventilator met 5 V en 0,5 A, dan kan er sprake zijn van een spanningsdaling en een daling van de ventilatorsnelheid (RPM). Je kunt een 12V-ventilator ook niet vervangen door een 5V-ventilator en omgekeerd.


Zijn laptop CPU- en GPU-ventilatoren hetzelfde?

De meeste laptops met een aparte GPU en geen APU-laptop hebben twee ventilatoren, elk onderdeel (CPU en GPU) heeft meestal zijn eigen speciale koelsysteem. Dit betekent dat de CPU-ventilator meestal is ontworpen om specifiek de CPU te koelen, en de GPU-ventilator is ontworpen om specifiek de GPU te koelen. Over het algemeen zijn ze niet hetzelfde, dit komt omdat laptopventilatoren vaak zijn ontworpen om aan specifieke afmetingen te voldoen.


MSI Laptop ventilator laten vervangen

Je kun je MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator BS5005HS-U3I laat het door ons repareren, voor reparatie van uw MSI GS75 Stealth P75 creator MS-17G1 MS-17G2 Koelventilator BS5005HS-U3I door een ervaren reparateur tegen een lage prijs.
Reparatie Offerte

close

Reparatie Offerte

 

FAN002
3 Items

Datasheet

Categorie
ventilator
Toepassing
Laptop
Compatibiliteit
Geschikt voor merk MSI
Garantie
6 maanden

Specifieke referenties

MPN
BS5005HS-U4Q
Nieuw

No customer reviews for the moment.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.